Aldri har DIN stemme vært viktigere!


Det er mindre enn en uke til valget, og debatten går høyt om hvorvidt Erna Solberg eller Jonas Gahr Støre blir Norges neste statsminister. For mange som sympatiserer med Rødt kan det virke som et valg mellom pest eller kolera. Vi ønsker ikke mer av Solbergs privatiseringspolitikk og skattefest for de rikeste, men samtidig har aksjespekulant og turbokapitalist Støre slått fast at det ikke kommer på tale å samarbeide med Rødt. Så en stemme til Rødt er da kanskje bortkastet?

Nei – ikke noe kan være mer feil. En stemme til Rødt har aldri vært viktigere enn akkurat nå. Vi kan fort komme i en situasjon hvor Støre og Arbeiderpartiet må søke bredere støtte, og da kan et Rødt over sperregrensen bety forskjellen på regjeringsmakt eller ikke for Arbeiderpartiet. Det gir Rødt store muligheter for å påvirke veien videre.

Rødt har fått stadig større oppslutning til sin kamp for et varmere og mer rettferdig samfunn, og de siste meningsmålingene viser at vi har et berettiget håp om å passere sperregrensa og komme inn på Stortinget med dyktige og engasjerte representanter. Det skal vi bruke til å få enda større oppmerksomhet på våre viktigste saker.

Så bruk stemmeretten din, få venner og familie til å møte opp, og gjør en forskjell. Utviklingen i samfunnet er på vår side, en annen verden er mulig, og din stemme er viktig!