Nesodden Rødt inviterer til pinseleir!


Nesodde Rødt inviterer alle nye og gamle venner til vår tradisjonsrike pinseleir 2. til 5. juni. Dette er en flott anledning til sosialt samvær, diskusjoner og utveksling av ideer med andre som tror det er mulig å få en annen og mer rettferdig verden.

Hovedtema for samlingen er: Makt til å forandre.

Svært mange folkelige bevegelser har blitt spist opp av makta, eller blitt utmattet i evig opposisjon. I et utspekulert maktsystem er det fort å bli ført på villspor. Rødt ønsker å bidra til mer demokrati gjennom å eksponere hvordan eliten utøver makt.

Hvis du kjenner fienden og deg selv, skal du ikke frykte hundre slag, skrev den kinesiske militærstrategen Sun Zi allerede 500 år før Kristus, og det samme gjelder i dag. Et viktig tema for pinseleiren blir derfor: Hvor godt kjenner vi kapitalismens maktutøvelse og hvor god strategi for motmakt har vi?

Vi har allerede flere spennende bidragsytere på plass, og hele programmet vil bli lagt ut her så snart alle detaljer er klare.

furukollen3

PRAKTISKE OPPLYSNINGER:

Sted: Furukollen, Norsk Folkehjelps feriehjem på Nesoddens vestside.

Reise: 45 minutter med båt/buss fra Aker Brygge eller 45 minutter med bil fra Oslo.

Stedet har 28 sengeplasser og noen teltmuligheter. 3 minutter å gå ned til fjorden med flotte bademuligheter. Leiren starter fredag ettermiddag og avsluttes etter lunsj mandag. Barnetilsyn organiseres ved behov.

Vi vil legge vekt på erfaringsutveksling og gruppearbeid. Pris kr 1000,- for voksne. Rabatt for lave inntekter.

Påmelding til Nesodden Rødt: Rønnaug Stensrud tlf. 97790454 / 66960133 (priv)/ 47671383 (jobb) ergoroen@nullmail.com

Geir Christensen tlf. 97631052 geirchris@nullgmail.com

VELKOMMEN!