NOE DU LURER PÅ?

Er det noe du lurer på om Rødt Nesodden? Er det saker du vil at vi skal jobbe med?.

Det som er det viktigste for Rødt i vårt politiske arbeid er å jobbe sammen med folk om konkrete saker og skape engasjement mot urettferdighet.

Vi vil ikke sitte i kommunestyret for å være flinke, men ønsker å utfordre makten sammen med folk. Vi vil heller ikke begrense det politiske arbeidet til kommunestyrer og fylkesting. For oss er et samarbeid med organisasjoner, fagforeninger bevegelser og folk utenfor det parlamentariske systemet avgjørende. Vi ønsker å være et redskap for folkelige bevegelser og organisasjoner.

Ta derfor kontakt med oss enten ved å fylle ut vårt kontaktskjema, eller ved å kontakte direkte våre representanter i kommunestyret eller utvalg.

 

BLI MED!

Rødt er partiet for deg som blir forbanna når det skjer noe galt, i lokalsamfunnet, i Norge eller internasjonalt; og partiet for deg som vil gjøre noe med det.

Vi er vanlige folk som deg, men bruker litt av tiden vår på å prøve å forandre hverdagen, å gjøre nytte. For å makte mer, trenger vi å bli flere. Tar du utfordringen?

Medlemskap i Rødt koster 400 kroner i året; 150 kroner for trygdete, arbeidsløse og studenter/skolelelever. Hvis du ønsker å bli med i Rødt kan du kontakte oss ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, eller på epost, brev eller telefon. Navn, adresser og telefonnummer til oss i Nesodden Rødt finner du her: Kontakt Nesodden Rødt

 

Elektronisk kontaktskjema. NB! Navn og e-postadresse MÅ fylles ut.
 


 

Til toppen